[vc_row][vc_column width=”6/6″][vc_column_text disable_pattern=”false”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column border_color=”rgba(255,255,255,0.01)” width=”1/2″ css=”.vc_custom_1507292970913{padding-right: 1px !important;}”][mk_custom_sidebar sidebar=”sidebar-1″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1507293209933{margin-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Drukwerk is zo veelzijdig dat is niet even samen te vatten in enkele woorden. Elke drukwerk order is uniek, al is het maar alleen omdat de kleuren anders zijn en de teksten. Maar ook de aantallen schommelen bij elke aanvraag en zo kan er ook op verschillende papiersoorten worden gedrukt. Per opdracht zal ook moeten worden bekeken of deze het beste geprint kan worden of in offset gedrukt. Of misschien moet er wel op groot formaat worden geprint.

Zoveel mogelijkheden er zijn om drukwerk te maken zo veel mogelijkheden zijn er ook weer wanneer het gaat over de afwerking van het product. Moet er worden gerild, gevouwen, geperforeerd, genummerd, geniet, ingebonden om maar enkele opties te noemen. Natuurlijk en ook gelukkig zijn niet alle opties mogelijk bij alle drukwerken, maar in ieder geval is een ding zeker, er is keus genoeg.

Hiernaast kun je kiezen uit een aantal veel voorkomende drukwerk producten om hier wat meer informatie over te krijgen. Als je iets wilt laten maken dat niet hiernaast genoemd is neem dan contact op en wij helpen u graag verder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]