Grootformaat prints

Het A0 papierformaat is met 1189 x 841 mm precies een vierkant meter papier. Als je nu een A0 vel papier op de weegschaal legt weet je direct het gramsgewicht ervan wat wordt aangeduid als b.v. 250 grs/m²..

Met de grootformaat printer kan op verschillende materialen geprint worden. Er kan onder andere geprint worden op verschillende papiersoorten (voor posters bv op blueback paper en op fotopapier en 90 grs papier waarop bouwtekeningen worden geprint), maar ook op verschillende zelfklevende vinylsoorten, monomeer, polymeer en gegoten vinyl, die eventueel ook gelamineerd kunnen worden voor betere bescherming en nog langere levensduur. De keuze hierin is voornamelijk afhankelijk van de toepassing.

Ook is het mogelijk je eigen behang te laten printen, op canvas doek en op bannerzeil te printen. Ook vloerstickers, op maat gesneden stickers in alle soorten vormen en maten voor allerlei mogelijke binnen en buiten toepassingen behoren tot de mogelijkheden. Vraag en je wordt geholpen.

Printen op rol tot 137 cm breed
op verschillende materialen!

Banners

Een banner wordt gemaakt op sterk materiaal dat tegen een stootje kan. Naar wens kunnen er ringen ingezet worden zodat je hem makkelijk kunt ophangen.

Posters

Posters gaan van formaat A3 tot A0 afhankelijk waar ze op gehangen kunnen worden. Wanneer je bij winkeliers voor het raam posters wilt hangen zul je er bv rekening mee moeten houden dat de winkeliers ook naar buiten wil kunnen kijken of dat zijn etalage niet bedekt wordt met jouw poster.

Bouwtekeningen

Het printen van bouwtekeningen op speciaal 80 grs papier tot A0 formaat en gevouwen tot een A4-tje.

sticker 50 x 70

neem gerust contact op en
vraag een vrijblijvende offerte

uw wens is voor ons een uitdaging