Heb je een vraag?

0475-483075

Printen = korte levertijd

Of het nu gaat om 1 kopie van een paspoort of het afdrukken van een treinkaartje, of het printen van een oplage van meer dan 10000 vellen, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en het kostenplaatje.

je kunt het zo gek niet verzinnen maar in principe kan alles geprint worden.
Het is afhankelijk van verschillende factoren (bv bepaalde kleuren en oplage en de aard van de bedrukking, of een opdracht beter gedrukt of geprint kan worden.

of het nu gaat om etiketten van 38 x 21 millimeter, visitekaartjes, flyers, boekjes, posters, scripties, als je wat op papier wilt hebben kunnen we dat voor je.

ook de mogelijkheden voor afwerking zijn vrij ruim, denk aan nietjes, perforatie
(2 of 4 gaten), ronde hoeken, vouwen (Folders), vouwen en nieten, wire-o ringen, kalenderhaakjes met andere woorden vraag naar de mogelijkheden ...

Snelheid

Klaar terwijl je wacht, uiteraard afhankelijk van de grootte van de opdracht, maar als je een pdf aanlevert kan het meestal dezelfde dag klaar zijn.

Glans of mat

Voor elke toepassing is er een keuze in diverse papiersoorten waaronder mat of glanzend gestreken of ongetreken en eventueel speciale papiersoorten

Dik en Dun

Geprint kan worden op papier van 90 grs kwaliteit tot op dikker papier van 300 grs afhankelijk van de toepassing.

Aanleveren PDF

Indien mogelijk in pdf formaat omdat dit het beste uitwisselbaar is tussen computers, indien dit niet lukt kunnen we altijd wel een mogelijkheid vinden om toch het gewenste resultaat te krijgen.

Heb je een vraag?

0475-483075